Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,38 zł , zmiana od tamtej pory: 40,21%

Prezes Orlenu - będziemy się wspólnie radować z wzrostu kursu ENERGA SA

https://www.youtube.com/watch?v=cagDG3tH9kU

jeszcze raz przeanalizujcie wypowiedzi od 40 minuty poniżej dla leniwych zacytowałem wypowiedź prezesa Orlenu ...

Nasza troska o spółkę ENERGA SA przyniosła widoczne skutki .Pan Prezes Fąfara odnosi się do wzrostu kursu akcji spółki ENERGA na GPW ze szczególnym uwzględnieniem okresu od kiedy pojawił się w zarządzie Orlenu i mówi ...i bardzo się ciesze że wspólnie możemy się z tego wzrostu kursu akcji spółki ENERGA SA cieszyć ...że rosną akcje spółki ENERGA SA ...że rośnie ich wartość ...że rośnie też rola firmy ENERGA SA w strategi i w działaniach bieżących Orlenu

,Jak już mówiłem w omówieniu wyników wspólnie z ENERGA OPERATOR / spółka z grupy ENERGA /udało nam się pozyskać 7,5 miliarda pożyczki z KPO preferencyjne oprocentowanie 0,5 % w skali roku z przeznaczeniem na inwestycje w grupie ENERGA /ENERGA -OPERATOR/

Co istotnie wpłynie na wzrost wartość akcji spółki ENERGA SA na GPW oraz wzrost wartość firmy ENERGA SA .Mogę powiedzieć że będziemy mieć wspólnie powody do radości

Dbamy o wzrost wartości spółki ENERGA SA Mogę powiedzieć to co przygotowujemy dla całej Grupy w tym dla ENERGA SA to trudne takie słowo OPERACJONALIZACJA naszej strategii Orlenu czyli przygotowywania strategii cząstkowych dla poszczególnych firm w tym dla ENERGA SA i będziemy to w tym roku publicznie prezentować dla tych większych i istotniejszych spółek z grupy a szczególnie zaprezentujemy to publicznie dla ENERGA SA bo jest spółką giełdową

Mam nadzieje że wówczas Państwa / akcjonariuszy ENERGA SA / apele spotkają się z takim odzewem z naszej strony który uznacie za właściwy

przykro mi że nie wierzycie w ponadprzeciętne zyski w horyzoncie długoterminowym lub chcielibyście na już ...ja czekam cierpliwie i jeszcze raz zacytuję zdanie które wypowiedział prezes Orlenu cytując
Co istotnie wpłynie na wzrost wartość akcji spółki ENERGA SA na GPW oraz wzrost wartość firmy ENERGA SA .Mogę powiedzieć że będziemy mieć wspólnie powody do radości

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -0,64% 18,76 2025-11-13 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.