Chciałbym zaproponować dyskusje na temat powstania Porozumienia mniejszościowych inwestorów Budopolu . Wydaje mi się że jest to dobry pomysł , przecież free float zwłaszcza ostatnio jest bardzo niski . Głównym problemem wydaje być się dla firmy sciągniecie należnosci od Ganta , gdyz sama firma jest rentowna i bogata . antkowiak tutaj jako prezes moim zdaniem jest nie na miejscu gdyż bierze interes Ganta w pierwszej kolejnosci . Jeśli czegos nie zrobimy to dalej prawdopodobnie kurs będzie w czarnej d.upie . Jestem z Wrocławia ( do biurowca Budopolu mam niedaleko ) co też tu jest istotne . W przypadku zebrania sie odpowiedniej ilości mniejszościowych akcjonariuszy wydaje sie ze jesteśmy w stanie duzo zmnienić a zwłaszcza wysłać jeśli będzie taka potrzeba komornika do Ganta . Same Marino jest ponoć warte 150 mln .
Zachecam do pisania na adres porozumienie.budopol@gmail.com
Chciałbym aby dołączyły osoby które posiadają co najmniej kilkaset tysięcy akcji ( co nie jest zwłaszcza obecnie ogromnym majątkiem )
Sugeruję aby pisać bardziej na maila niż tu na forum . Aby mnie uwiarygodnić wystawiam z 2 kont łącznie 952 tys akcji po 30 groni .