Wyciągam na wierzch, bo w poprzednim wątku pojawił się bardzo prosty, ale genialny pomysł ze strony "Optimianina z netu" - CZAS PODNIEŚĆ CENĘ SPRZEDAŻY.
Przekleję jeszcze jego kolejny post:
"Niestety spora grupa inwestorów ustawiła zlecenia sprzedaży na 9,45zł (po co było się w takim razie denerwować przez kilka miesięcy i zamrażać kapitał jeśli można było skorzystać z wezwania?) A przecież oprócz inwestorów indywidualnych jakąś część akcji mają inwestorzy instytucjonalni (prawdopodobnie - bo po wezwaniu w pozycji pozostali akcjonariusze jest ciągle ponad 15%) i to raczej oni w końcówce zdecydują o cenie PMD. No chyba że sie mylę ale mam nadzieję, że w takim przypadku ktoś mnie sprostuje."
Wszystko tu jest, nie ma co komentować. Trzeba się tylko poczuć podmiotem w tej całej akcji (od każdego indywidualnie wiele zależy - pod warunkiem, że będziemy mówić jednym tym samym głosem). Nie znamy się - ale może to być pierwsza akcja w historii polskiej giełdy kiedy anonimowi internauci coś dociągnęli do końca, cierpliwości. Ostatnio przyznaję, trochę ze mnie para zeszła, ale przemyślałem sprawę. Paradoksalnie niewiele nam brakuje. Czas wrócić do akcji - wystawiamy po 30PLN. Co Wy na to?
Pozdrawiam przy okazji