Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,10 zł , zmiana od tamtej pory: -37,32%

Polemika z Oldboyem

Oldie
Prognozowales 5.5mln zysku netto
Rozumiem ze OZE spelnilo oczekiwania.
Jednak budowa gazociagiw juz nie
Powodem jest to ze zlecenia ktore mialy przyniesc prognozowany zysk jeszcze trwaja. Zostaja wlasnie zamykane teraz lub do maja powiedzmy.
To oznacza ze nowe kontrakty NIE ZOSTANA ZAMKNIETE znow w IVQ20 bo one trwaja 12-18 miechów.
To oznacza ze jakies 85% zyskow Tesgasu ktore zostana w tym roku zaksiegowane, to sa zyski ktorych oczekiwalismy juz w 2019. To oznacza ze nie ma fizycznej moiwosci zeby zrobili zysk z tych pozostalych do zakonczenia kontraktow plus powiedzmy milion z nowych.
Majac te wiedze, naganiasz i necisz jakimis astronomicznymi sumami. Przeciez to jest z twojej strony jawne oszustwo.

Czy az taki % swoich aktywow tutaj ulokowales po cenach wyzszych niz obecne ze czujesz sie niekomfortowo? A moze wiesz ze w obliczu recesji i braku dochodow z dzialalnosci gospodarczej bedziesz ZMUSZONY UPLYNNIC GIELDOWE AKTYWA. Po cenie jaka bedzie na rynku.

Nie wstyd ci robic wode z mozgu nowym inwestorom, ktorzy czesciowo tu w ogole sa dzieki mnie?

Ja dzialam na korzysc spolecznosci akcjonariuszy zwiekszajac krag zainteresowanych i nie oszukujac.
Ty probujesz oszukac.
Ewidentnie chcesz szybkiego odpalu zeby uplynnic polowe pakietu.
Wymyslasz mi bo Cie przejrzalem.
A mi nie zalezy na tym zeby tu byl szybki odpal. Ja tu sobie posiedze. Poznalem te spolke i wiesz to jak z babą. Lepsza taka nawet nje idealna ale juz znana niz non stop nowa k...a.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TESGAS 1,98% 2,57 2025-10-20 15:51:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.