Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,86 zł , zmiana od tamtej pory: -96,51%

Podsumowanie ostatnich lat....kierunki....

...pozwolę sobie na małe podsumowanie - jako że koniec roku zapasem.....:) ...nie ukrywam , że mam akcje FOTY ( na marginesie nie dużo)...przez ostatnie lata było tu poruszane wiele wątków ...było wiele "tzw inf"...,byli "tajemniczy inwestorzy"..."emisja akcji na poczet spłaty wierzytelności"jest w dalszym ciągu "restrukturyzacja"....była i "Fota Groblewski"... były hasła "drugie monnari".i jeszcze parę "innych kierunków"...co będzie dalej nie wiem....- jeżeli ktoś ma pewne informacje, które są uznawane za "pozytywne" to proszę niech się tutaj wypowie...jeżeli ktoś z Was jakieś swoje przemyślenia to niech napisze...czas pokaże co będzie ...wielu uznaje FOTE za bankruta ...wielu także , że wychodzi na prostą i docelowo będzie "drugim monnari"...na pewno jest szansa , że będzie co najmniej "dobrze" kierunek jest dobry ...restrukturyzacja to wiele trudnych decyzji , także i tych personalnych...ale czy FOTA odzyska swoją pozycję na rynku... być może tak - jedno jest pewne Fota wiele już uczyniła..., myślę, że nie zostanie to "zaprzepaszczone"...czas, wydaje mi się , że już "nie tak odległy" powinien "to" pokazać....:)...ps. proszę o "gorącą i burzliwą dyskusję" ...:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.