Najpierw cytat:
"Ja kupiłem kilka rzeczy w ostatnim roku i dla mnie jakość ok. Zreszta ostatnio tylko u nich kupuje i do Vistuli i innych już nie zaglądam. A to dlatego ze jakość podobna a ze mam akcje prochnika to wole kupować u siebie"
U siebie czyli gdzie ?
To, że masz akcje Próchnika, to wcale nie znaczy, że kawałek tego śmiecia należy do ciebie.
Przywiązać to się możesz, do żony, dzieci, psa a nawet kanarka (chociaż kanarki już nie w modzie), ale nie do spółki giełdowej.
Co wynika z analizy.
W dniu dzisiejszym notowania zakończyły się na poziomie 1.02 zł.
Lecicie moi drodzy poniżej zeta, a powiem więcej poniżej 0.90.
Czemu, bo tak musi być.
Czy ktoś może się chce ze mną założyć ? Bardzo proszę, stawiam dolary przeciwko orzechom.
Co do jakości materiałów, to jeszcze jakoś tam może być, ale ten Chińczyk co robi te wykroje, to ma skośne oczy i spodnie układają się fatalnie, marynarki nieco lepiej.
Analiza kosztowała mnie całe dwa dni ciężkiej pracy i teraz mam dylemat, czy naprawdę jestem taki dobry, czy tylko mi się wydaje.
Sami będziecie mogli to ocenić.
Każdemu kto do mnie napisze, podam cenę przy której moim zdaniem kurs wejdzie w większą korektę wzrostową lub nastąpi zmiana trend
Pod warunkiem jednak, że jak prognoza się zrealizuje, napisze o tym na forum, a jak się nie zrealizuje, to też o tym napisze.
Jeśli chodzi o czas, to powinno to potrwać nie dłużej niż do września br. dokładność prognozy plus minus 5 groszy.
Pozdrawiam
chodzik_ksiezycowy@wp.pl
potem będziecie mogli napisać, że AT nie działa !