Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,11 zł , zmiana od tamtej pory: -46,85%
Tak jak przypuszczałem jest znowu plus i to solidny i to jeszcze jak wynika z raportu po zapłaceniu przez grupę kar za coś tam na jakiejś robocie. Ponad 3 banieczki za 9 miesięcy to szacunek. Nie ma ci nawet porównywać z 2018 rokiem. Czytałem już parę razy że sprzątali w obu firmach i wymieniali kadrę ale takie efekty w tak krótkim czasie to nastraja bardzo obiecująco. Przecież to wygląda mi na 4+ mln złotych na koniec roku!! Już mam trochę kupione i jeszcze się ustawię bo na święta jak to często bywa cuda dzieją się na GPW ;-)
  • Plus Autor: ~Taktak
  • Re: Plus Autor: ~VIPTIP
  • Re: Plus Autor: ~-owiec

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl
[x]
TERMOREX -1,67% 0,59 2023-03-23 09:00:00