Forum Giełda +Dodaj wątek

PLASTBOX-----co dalej?????

wiem ze zauwazylem spolke jak bylo juz po tzw patakach kupilem ja po 18zl , wiem, wielu z was powie gdzie byles jak byla po 7 zl albo i nizej, byłem na innych spólkach np JWC, ale do rzeczy jaki scenariusz przewidujecie na najblizy miesiac do walnego, na razie wydaję sie że spółka stracila troche animuszu i popyt siadl, juz jest dośc wysoko wyceniana, i widac ze dobre sesje ogolne nie powodują juz duzego zainteresowania inwestorow, mimo obecności Moski, czy uwazacie ze cena jeszcze moze wzrostnąc np do30 zl, czy to zbyt wygorowane oczekiwania cz może sprzedac po 20 zl zrealizowac zysk 2 zl na kacji i szukac czegos innego, jak to wyglada z techincznego punktu widzenia, moze jakis odpoczynek teraz mamy przed wzrostami, czy przed walnym moze byc jeszcze zbieranie zrynku akcji przez moske , bo raczej nie przez Pawlakow. FF to okolo 40% wiec dość duzo

dziekuje za odpowiedz i swoje przemyslenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.