Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,00 zł , zmiana od tamtej pory: -49,20%

pierwszy raz widze tak dziwne wezwanie? a w zasadzie zaproszenie

powiem wam tak, pierwszy raz widze tak dziwne wezwanie a w zasadzie zaproszenie do zapisow,
moim zdanie te dwa twory roznia sie diametralnie, w przypadku zaproszenia nie ma gwarancji zakupu, tak mi sie wydaje
zapis w wezwaniu np na 100% gwarantuje dojscie do skutku, tu proponuja zaproszenie do zapisywania
moze okazac sie ze obecni posiadacze pakietow wypelnia zaproszenie czyli 4.779.565 akcji i po ptakach, redukcji tu nie bedzie
wezma od kogo beda chcieli, i zawsze moga cos zmienic maja czas na wykup do koncca 2021 roku
stad tak dziwnie zachowywal sie dzis kurs, widac inwestorzy7 nie wierza ze akcje zostana kupione od nich a nie od grubasow
myslalem wczoraj ze nie sposob bedzie dzis cos tu kupic ponizej 14 zl a ty szok kupilem po 8,20 ;-) poczekalem i poszedl pakiet po 9,90 to naprawde zadko sie zdarza to najlatwiej zarobiona kasa w mojej historii od lat 2000
byc moze jutro bedzie kolejne 40% kto to wie ale ja ryzykowac juz nie bede wole kasiorke na koncie niz czcze obietnice
postepownie tej spolki mi sie nie podoba i szczerze jestem zaskoczony ta cena ktora ustalili to szok ale widac kombinowali zarzad ma akcje i chce je sprzedac wiadomo ze od nich pojda w pierwszej kolejnosci a pozniej reszta i ulica
boje sie jednego ze ludziska nafarzeruja sie akcjami do 14 zl liczac na cod a oni tych akcji od nich nie kupia bo np oglosza ze pierwszego dnia juz skupili ile chcieli i po zabawie
jakie macie przemyslenia w tym temacie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CELTIC -1,17% 5,08 2025-09-19 16:46:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.