no spoko luknij i analizuj czekam na wnioski, juz wczoraj mialem pewne watpliwosci, w historii pewnie byly juz rozne zwroty akcji w czasie wezwan lub zaposzen ale to jest wyjatkowo dziwne, pierwszy powod to maly FF 85o tys to powiedzmy ze w obrocie 2/3 reszta lezy na rachunkach moze i martwych ktos kiedys kupil i ma nie handluje aktywnie moze jak teraz sie dowie to bedzie probowal sprzedac, masz racje ja wiem ze spolka sama z tym pakietem wezwania oglosic nie moze ale od czego sa firmy maklerskie od czego ra raje podatkowe mozna na slupy skupowac do wora ile wlezie, zarzad wie ze to co na rynku tego i tak nie rusza bo za malo musi ktorys z duzych puscic pakiet i mysle ze ta cena jest wlasnie dla niego przy okazji i ulica cos sprzeda ale jak zredukuja o polowe to sprzedasz polowe a reszta? przeczytaj sobie dokladnie prospekt punkty od 3 do 5 i analizuj
mam jeszcze jedno pytanie albo i temat powiedz mi skad oni wzieli ta cene 14,92 zł/1akcje, to nie jest zadna srednia chyba ze z 10 lat ostatnio chyba od 2013 kurs nie przebil 9 zl no moze w jakims piku, to moim zdaniem nadaje sie do knf wiem ze kiedys skupywali chyba po 13 ale nie pamietam tego kiedy to bylo wynika ze i tamto zaproszenie sie nie powiodlo jak chcieli sam nie wiem co o tym myslec, wczoraj powalczylem na chwile i oddalem po 9,90 na widlach, kto wie co bedzie do 8 czyli pn bedzie kluczowy i licze na ew spekule chociaz na chwile zeby podpompowali do 13-14 ale chyba tak sie nie stanie z reszta nasza pralnia jest nieprzewidywalna np helio 9 tranzakcjami robi sie wzrost najpierw o 20% a na close 12,36% czyli od 9 do 10 zł bez zadnego info po prostu spoldzielnia pracy, dzis normalnie dalo zarobic CCC sprzedalem moze za wczesnie ale pierwszy raz od niepamietnych czasow na tym czyms zarobilem dobra kase zawsze wchodzilem i sie mielilo albo spadalo raz w czasie covida-19 udalo sie zarobic 35% nie jestem pazerny i nie bede czekal do 100% czy 200% bo juz nie raz umoczylem nie lubie tej spolki ale sentymenty na bok czekamy jutro na CPD i odpal... oby ;-) pozdro