Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,82 zł , zmiana od tamtej pory: 278,84%

piatek 27 stycznia 2016

Tak panowie, jeszcze raz potwierdza się przysłowie:

,,ten się śmieje, co śmieje się ostatni,,

Ponieważ tak chamskiego i zajadłego ataku skierowanego przeciwko mnie ze strony amatorów pierwszej Gildy dawno nie było, więc
zaprawdę powiadam wam, że zostaniecie przeze mnie totalnie ośmieszeni.
Jest to bowiem rodzaj korekty jaką zapowiadałem od dawna a dzisiejsze zachowanie kursu jedynie to potwierdza.
Tak, że gdy wy będziecie zaciskali pewną część ciała, ja spokojnie wezmę z BOS to co mi się należy, a potem odkupię akcje AP
tak jak zapowiadałem poniżej 3.50
Mógłbym oczywiście wyliczyć tych wszystkich, co się o mnie bardzo brzydko wyrażali, ale wtedy zapewne mój wpis zostałby skasowany. Wszyscy jednak wiemy o kogo tu chodzi. Swoją drogą ciekawy jestem jak się zachowają.

Mam pytanie.................z jakim rodzajem korekty mamy do czynienia ?

kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,87% 18,26 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.