Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: -30,69%

PGE dostał zgodę na farmy PV tu po roku nie ma perspektyw..

Mam do siebie pretensje ze zainwestowałem w takiego gniota. I co gorsza muszę czekać bo notowania zawieszone.. Najbardziej WKU.. mnie fakt że ta spolka jest totalnie nieudolna. Nawet nie potrafiła wybrać audytora do badania sprawozdania który to audytor nie miał uprawnień. Pozatym to nie może tak długo trwać. Przygotowanie raportu to nie jest wiedza tajemna tylko zwykłe podsumowanie kilku elementów finansowych firmy. Ale obawiam się że jest tam tali bałagan i brak tych dokumentów że nowy audytor nic nie jest w stanie zrobić. I to samo prawdopodobnie dzieje się z dokumentacja do farmy. Braki i niska jakość. Nie wierzę w teorie spiskowe jako by gmina uwzięła się na Brasie i z premydytacja nie chciała dać decyzji. Gdyby było wszystko ok. I ja bym będąc właścicielem zgłosił to wyżej. A tak lata lecą i żadnych konkretów. Krzyżanowski mają wyje..bane na tą farmę I raporty. Widać fochod płynie z innych źródeł i Im po prostu nie zależy..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRAS -2,35% 0,17 2025-10-07 15:09:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.