Forum Giełda +Dodaj wątek

$$$ PERŁA $$$ jakich mało na rynku

Dziwi mnie zachowanie inwestorów. Nawet jeśli prezes sprzedaje to ktoś to musi kupić, bo to nie są małe ilości. Pamiętam jak kiedyś na izolacji jak stała jeszcze nisko był komunikat ze członek zarzadu sprzedaje, co pozniej sie okazało izolacja srubowała nowe rekordy. Taki zabiegi są prawdopodobnie, po to aby odebrać akcje i zdołować kurs. Pamietajcie gruby nikgdy nie wychodzi dołem tylko górą. Zobaczcie wcześniejsze komunikaty między innymi przejecie domeny za 13mln masa dofinansowań na projekty pokazcie mi drugą tak prężnie rozwijającą się sppółkę. Nie dajcie sie wyleszczyć!!

Mój post nie jest zadną rekomendacją do kupna lub sprzedazy spółki Oponeo.pl

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPONEO.PL 3,65% 99,40 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.