i o czym pisałem o wielu miesięcy a w zasadzie od października/listopada 2017 r.
Jak na razie wszyściutko w 100% się sprawdza co pisałem a nawet aż nadto !
- lewe umowy
- zawieszenie notowań
- nie spłacone obligacje
- wnioski o upadłość
+ dodatkowo:
zaskoczyli mnie w jednym myślałem, że uprzedzą wierzycieli i wystąpią wcześniej do Sądu o wniosek o upadłość i postępowanie sanacyjne (podobne do układowego) zabezpieczając chociaż na chwilę majątek.
Zdziwili mnie również tym urzędem skarbowym bo jeśli to powtórzy się w latach kolejnych 2013-2016 to ...nie musze kończyć a jak na razie widząc kurs akcji i zachowanie zarządu (lewe umowy intencyjne, publikacje komunikatów, odwolywanie walnych, brak odpowiedzi na pytania SII itp. itd.) to śmiem twierdzić, że jest dokładnie tak jak myślę !
Być może trwa gra na czas i nie chcieli składać sami wniosku, bo wniosek do sądu do ustanowienie nadzorcy sądowego i zaczęła by się kontrola przepływów pieniężnych, realnego majątku czy jego brak w spółce, spis wierzycieli, wniosek do wierzycieli o składania danych z wierzytelnościami względem MINOX, propozycje układowe itp. itd.
a intencje Zarządu i Olszewskiego czy w zasadzie Olszewskiego Zarządu są delikatnie mówiąc niejasne :)
pozdro dla naganiaczy.
kocham was
hahaha