to otrzymałem od Pani Agnieszki Salach :) na jakie pytania to moja tajemnica a przekazuję Wam częsć tylko co by inni też powalczyli o informacje :)
cyt.
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na Pańskie pytania pragnę zaznaczyć, że wszelkie informacje dotyczące bieżących działań Spółki są publikowane na bieżąco na stronie spółki (www.bluetax.pl) i w systemie EBI na stronach NewConnect (www.newconnect.pl)
W ocenie Zarządu Spółki opublikowany dzisiaj raport kwartalny za I kwartał 2011 roku powinien pozytywnie zaskoczyć akcjonariuszy i inwestorów. Zachęcam do zapoznania się z raportem:
http://www.bluetax.pl/files_mce/Raporty/raport_kwartalny_iq_2011_blue_tax_group.pdf
Tendencja dotycząca płynących ze Spółki pozytywnych informacji powinna utrzymać się przez kolejne miesiące.
Na chwilę obecną Spółka konsekwentnie będzie realizować założone cele, dotyczące współpracy w ramach stworzonej Grupy Doradczej Firm wzajemnie rekomendujących swoje Usługi dla klientów biznesowych. Dokładna strategia rozwoju Spółki poza tą, opublikowaną jeszcze w IV kwartale 2010 roku, zostanie przedstawiona Inwestorom i Akcjonariuszom w najbliższych tygodniach.
Jeśli chodzi o nową emisję akcji zwykłych na okaziciela serii D, Spółka w tej chwili kontynuuje dotyczące procesu wprowadzenia akcji serii D do alternatywnego systemu obiegu na rynku NewConnect. Na chwilę obecną ... ze strony podmiotów, które objęły te akcje, odnośnie założenia lock up’u.
dlateog wiem że będzie dobrze :)