Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -86,28%

Odnośnie gier słów parę

Na wstępie dodam, że nie wiem czy będzie sukces czy klapa, ale.. pewne argumenty na tym forum mnie śmieszą..

Do tych co mówią, że grafika nie jest na poziomie najlepszych światowych produkcji:
- Powiedzcie to do Among us który unikatową grywalnością a grafiką rodem z painta zdobył serca ogromnej rzeszy ludzi
- Było dużo nahypowanych gier z rewelacyjną grafiką, ale potem spływała krytyka że w grze nie ma co robić albo że fabuła kończy się po kilku godzinach
- Jak pomysł na grę się sprzeda i pojawią się większe fundusze można spokojnie wydać climber 2 albo jakiegoś patcha z polepszonymi grafikami
- Sam często wracam do transport tycoona czy do innych starszych tytułów tylko dlatego że są super przemyślane, niż ich lepiej zrobieni graficzni następcy którzy mają ograniczone możliwości mają tylko wyglądać

Do tych co mówią, że fakt faktem niszowa tematyka ale kto by się chciał wspinać po górach
- Powiedzcie to farming symulatorowi (który w swoich pierwotnych wersjach też grafiką nie zaskakiwał) czy car mechanic symulator, ostatnio gracze szukaja innych rzeczy niż tylko strzelanki czy grindowanie potworów żeby wbić level
- Gra wydaje się nie tylko polegać i wyłącznie na wchodzeniu na te góry ale jak to twórcy zapowiadali trzeba myśleć o wielu innych czynnikach.. jak pogoda, jedzenie etc.. a survivale są w modzie.

Do tych co mówią, że statystyki nie rosną w zawrotnym tempie na steamie
- Moje zdanie jest takie że spółka chyba bardzo mało wydaje na marketing czy promowanie swoich tytułów, bardziej skupiają się na swoich możliwościach dostarczania to coraz trudniejszych do zrealizowania tytułów. Dlaczego? U mnie działa to tak że jak mi się jakaś gra podoba to zaraz piszę o niej wszystkim znajomym.. Myślę że spółka jest tego świadoma że musi trafić z dobrym tytułem i to rozejdzie się samo. Przytoczę tu CDProjekt... witcher po prostu chwycił, Cyberpunk był hypowany i wyszło jak wyszło..

Czy spółka może stworzyć dobry tytuł? Moje zdanie:
- Na podstawie wcześniejszych tytułów, mam nadzieje że słuchają uwag które są opisane w recenzjach
- Jest to coś, trafiają w ciekawe tematy.. WW2 bunkier nie dokońca mój klimat, 8874.. ciągnie mnie ciekawość bo wygląda interesująco i te nawiązania do realnych lokacji, Climber.. mam ochotę się sprawdzić. Choć mam nadzieje że myślą o VR tak jak też ludzie o to pytali. Ostatni trailer też nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten pierwszy. Więc tu mam dużą nadzieje że gra będzie przynajmniej wyglądać jak pierwszy trailer z 2020

Jak są tu ludzie którzy choć trochę wychowali się na grach to wiedzą o co mi chodzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,40% 0,50 2025-10-24 16:33:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.