mnie te sprawy nie interesują. interesują mnie za to papiery z minimalnym potencjałem do wzrostu 50%.bo kupon 10% dostanę z obligacji spółek gant, marvipol itp. pekaes warunek 50% potencjału do wzrostu pekaes spełnia (powiem ci w zaufaniu, że liczę na więcej). amika po 4 była niepłynna, chociaż całego ruchu nie wytrzymałem (można było pod nią wziąć kredyt itp) ale jakoś dobrze mi wyszła. obroty można nakręcić i tak się wkęca ludzi na akcje których nie chcą, ludzi mało inteligentnych. tak jak dzisiaj wkręcają ludzi na MSX i Gastela.
następnym razem te pseudprofesorskie wywody o obrotach sobie daruj. obroty bywają ważne ale w niektórych fazach cyklu giełdowego NAJWAŻNIEJSZA JEST CENA!!!!! I TO JEST TEN PRZYPADEK. poczytaj i prześpij się z tematem, może coś do ciebie w końcu dotrze chociaż odnoszę przekonanie że mam do czynienia z fundamentalistą technicznym. środki są ważne ale przede wszystkim liczy się cel. korzystam z technicznej i ona w większości przypadków jest decydująca ale nie tym razem