Jedno moge stwierdzić,że tuzy giełdy z coraz większymi zawirowaniami,Polimex,Ursus,wieczny płacz i zgrzytanie zębów,a Termo2Power powoli i skutecznie odrabia straty i wyrasta na Perłę NC.Niedługo bardzo ważne informacje napłyną ze spółki.Piszcie co chcecie,takie wasze prawo ale jestem pewien że dobrze zrobiłem inwestując tutaj bardzo duże srodki i korzystając z konwersji na Green Venture pomnoże swój kapitał.Zobaczcie jak ucichły trole po ostrej reprymendzie Jacooba,ten człowiek wie co robi,ma wizję i umie zadbać o akcjonariuszzy.W marcu pisał o konwersji 15:1,wielu z was śmiało się z tego...I co???Konwersja dobiega ku końcowi niedługo wyniki....Dalej lokujcie swój kapitał w spółki Parkietu Głownego które nie gwarantują wam pewnych zysków...Tuzami sterują Grubi którzy mają informacje przed wami i mogą podjąć decyzje o wiele szybciej.Z nikogo się nie naśmiewam tylko mi was szkoda....Bo sam świety nie jestem i też wiele umoczyłem na tuzach,perłach goniąc owczym pędem...
Ale wiem jedno....Termo kiedyś bedzie spółką globalną z naprawdę dużymi zyski co odbije się znacznie na wycenie akcji przez Rynek...A kiedy???A kto to może wiedzieć....Zyczę udanych inwestycji i odrobienia strat..i spełnienia marzeń dzięki zarobionym na giełdzie pieniądzom...