Doszukujemy się nieistniejących rzeczy wierzymy ze stanie się cud. Ze nie pokazują wyników finansowych bo są tak dobre a być może jest odwrotnie są tak źle że wtedy wszyscy zrozumieją ze granulat się po prostu nie sprzedaje a skóra to niewielki rynek w dodatku koszty produkcjii inne koszty pośrednie są na tyle wysokie że sprzedaż kilkudziesięciu zestawów rocznie daje kolejna stratę która nasila stratę z działalności szkoleniowej.
Ja bym chciał wierzyć ale życie i doświadczenie nauczyło mnie jednego ze czasem trzeba poczekać i kupić nawet drożej ale spółkę która odniosła sukces a nie taka jak zresztą wiele wiele innych która musi mieć WZA w sprawie dalszego istnienia.
Fajnie ze jest świetny PR zdjęcia itd ale liczą się wyniki finansowe. Podpisane umowy kasa a nie jak inna znana nam firma zamiast umowy na UBM podpisuje jakieś listy z których nic nie wynika kurs idzie do góry tłum się wkręca a przyjaciele sprzedają naiwni kupują. To może być też jakiś rodzaj dzialalnosci ale na czym opartej.... Na prawdzie czy PR czy na czym bo ja nie rozumiem gdzie są wyniki finansowe?????
Co wiadomo
Granulat jest opracowany czy ma naprawdę unikalne i mające realne znaczenie właściwości...????? Redukcja liczby kolonii o połowę nie o 95 procent tylko o połowę może się mylę ale czy to ma znaczenie praktyczne czy ktokolwiek zwróci na to uwagę przecież tam jest nadal dużo bakterii nie można napisać że ich nie ma jest tylko trochę mniej ale czy to ma jakiekolwiek znaczen jakieś ma ale czy mają umowy sprzedali coś tego po prostu nie wiemy na dwoje babka wróżyła jest cisza jest też prawdopsobne ze nie mają na tym zysku ponoszą koszty teog po prostu z jakiś powodów nie wiemy na obecnym etapie niestety ale już powinni raportować dobre wiadomości źle też ale braku kontraktów nie musza.
Skora ile się tego sprzedaje nei wiem ale jeśli okaże się że mają przychód 50 tys koszty 50 tys to co wtedy albo koszty są wyższe a rynek niewielki...
Być może ten kurs obecny świadczy o jakiejś realnej wycenie jak wiele innych spółek do tych 50 czy nawet 20 gr możemy przez lata nie wrócić o ile w ogóle kiedyś
To co mnie martwi to te emisję za grosz jakby się nad tym zastanowić to jakaś masakra. Emisja dopuszczenie sprzedaż
To tylko takie dywagacje i wątpliwości może jest inaczej przecież tego nie wiemy. Ja się tylko obawiam że ta cisza w eterze ten brak informacji świadczy że nie ma kontraktów a ta sprzedaż skór nie daje jakiś mega dochodów jest to jakaś forma pomocy i pójście zgodnie z trendem ale liczą się zyski a nie PR lub dobre serce.
Życzę firmie jak najlepiej kupowałem akcje po 20 groszy i powiem wam że to wszystko jest smutne. Dokupi alem niżej ale przestałem bo coś czuję że może jest jakiś plan rzucenia kursu na jeszcze niższe poziomy i grać przeciwko trendowi to glupota jak będą dobre i formacje to dokupię nawet po kilkanaście groszy ale i firmacje i wynikach o tym że zaczęli wreszcie zarabiać bo na razie widzę że nie jest cudownie
Może się mylę może to tylko słowa frustrata który stracił ponad połowę środków życzę im jak najlepiej ale zaczynam wierzyć w wyniki finansowe a nie marzenia które tylko dają stratę
Na koniec wspomnicie moje słowa że wyniki zweryfikują nasze marzenia
.Ja obstawiam że. Ich nie podali bo wykazaliby kolejna stratę doprowadzając do wściekłości na WZA a orxeicez trzeba absolutorium i brak protestów
To tyko dywagacje prawdę da nam raport o tył w temacie myślę że się rozczarujemy i to głęboko chociaż mogę się mylić obym się mylił