Widze ,ze pojawili sie stali bywalcy.Chlopaki pojawiaja sie regularnie,gdy wierza w szybkie kólka i swoja sile sprawcza.Ta sila wyraza sie szczegolnie w powtarzanu jednosylabowych przepowiedni w stylu " dzida" lub , "wodospad". Cygan wyjatkowo krotochwilna postac pryszcza na..Nastepni , a moze jeden wielonikowiec Daro ( brzmi kosmopolitycznie jak na jakiegos Dariuszka ),Miro (Mirek ?,ktoremu cieknie z nosa.Nie wiem jakim nickiem bedzie teraz operowal Cudak?Cudu nie dokonał .AT mu pojechalo po elokwencji ale tacy nie daja (werbalnie)za wygraną.Mam wrazenie,ze jest letki kociokwik bo przy stowie wielu powychodzilo.
Tymczasem..wydaje sie , ze bedzie roller coaster ( chyba, ze pojawi sie komunikacik: wtedy 30% w sesje) ,ponieważ fundy kreujace wodospad sa okrutnie zarobione.Opychaly i kupowaly za bezcen.To ma tu tradycje.Moga sobie pozwolic i beda trzaskac 10% w te i we wte.Wielonic -kowcy beda oczywiscie tylko zarobieni i b. glosni.Ah..Wczoraj bylem przygnebiony bo o 22 juz przewidzialem co sie stanie.Ale nie martwcie sie tu dzieciarnia jest tak samo glupia jak w PL..tylko nikt im nie daje rzadzic.I tak uwazam ,ze wig 20 potraktowano z duza wyrozumialoscia.
To jeszcze przed Wami( jezeli ktos ma wig 20) W fundach w poniedzialek na zachodzie byly meetingi i szefowie dopiero dali rozkaz..wywalac!DW sobie raczej poradzi.Narazie to tyle.Ahh..Alicja wiem,ze jestes facetem.Daj spokój z tym "byłam", "zrobiłam" .Tez sie gole pod pachami ,bo to higieniczne,co nie znaczy ,ze mi ubyło androgenów.Madrzy, wysyłajcie madre linki i nie dajcie sie uwiesc cyganskiej muzyce.