.........nie było mnie ponad miesiąc, a Centek znowu z jedynką z przodu ( sic!). Nastąpi to zapewne dzisiaj lub najdalej w przyszłym tygodniu. Podejrzewam, granicząc z pewnością ,że głupcy dalej porównują szambo ze spółką, która ponad trzy lata temu z ok.15 gr wystrzeliła na ponad 1,35 zł. "TO SE NE WRATI "........pacanki. Trzeba być wyjątkowym naiwniakiem, a moim zdaniem kretynem ,aby sądzić, że będzie powtórka. Trzy ponad lata głosicie, że już niedługo, już za chwilę, a ja, jak mantrę powtarzam, iż na Centku siedzą tylko GŁUPCY. I KTO MA RACJĘ ???...........gamonie!!! Dalej nie rozumiecie, że zostaliście przez KRĘTACZA .......wyrolowani?. Nic z tego co obiecywał z pewnością nie jest prawdą, a wy , jak osły przyglądacie się jego poczynaniom. Żałosne z was dupki - panowie inwestorzy. Już nawet przestałem się dziwić " IRENEUSZOWI ", który na wasze wypociny ma tylko jedną - nawet słuszną - sensowną odpowiedź: "........ Buhaha !". Tylko tyle jesteście warci i na tyle oceniani przez tego gościa piszącego tak, jak pisze .....kulfonami. Kolejny zmarnowany rok z Centkiem poszedł wam, jak w przysłowiu: PSU w DUPĘ ! Pozdrowienia dla myślących.