Forum Giełda +Dodaj wątek

Niezła zagrywka z tym skupem po 5,70 tych 300tyś szt. PWRMEDIA

Szybko cena skoczyła
To zarząd sie troche pozbył na własne wydatki
Ale spokojnie akcji jest mało w obrocie i nawet takie pozbycie nie spowodowało lawiny sprzedazy
Kto sprzedaje teraz akcje wiedzac ze na poczatku lipca spokojnie może być skok pod 5,5zł za akcje albo i pod 6zł
Jeszcze może przez pare dni będzie wyczekiwanie a potem kto wie
Obstawiam powolne podejście pod 4zł
Mam po 2,25 ale wiecej kupiłem od sprzedających po 3,85 no i nie mam zamiaru sprzedawać co najmniej po 5zł
Wytrwałe koledzy nie dać się szczególnie nie puszczać PKC bo wtedy sie robi minusowo

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA -1,48% 30,00 2025-11-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.