Forum Giełda +Dodaj wątek
przyznam sie ze mam rowne 10000 akcji interbudu dzisaij dobralem po 1,25 te 200 akcji zeby miec rowne i zeby m isie chyba latwie jstrate liczylo :) srednia mam 2,22 wiec troszke jestem podlamany co tu duzo mowic.
najbardziej martwi mnie fakt, ze to nie jest normalny handel tylko jest z nami ktos bardzo duzy ktory na potege wywala akcje z ukrytego i nie ma dla niego poziomu ktory nie bylby atrakcyjny do wywalenia akcji co widac bylo teraz na 1,25 ja dalem 200 odrazu ktos mi to sprzedal po czym ktos chcial zebrac reszte i oczywiscie stoi na ukrytym gruby.
ciezko powiedziec co bedzie sie dzialo dalej ale wskaznik inie wygladaja za wesolo a podobno one wyprzedzaja fundamenty. jesli wykaza jajkies zyski to spolka wystrzeli w kilka sesji po 30/40% i raz dwa zaneguje te wszystkie spadkowe swiece w trzy sesje ale jesli wyniki sie nie poprawia lecimy ponizej 1zl
coz kupielm spolke bo ktos mi podpowiedzial... jak zwykle na tym wyszeldem i od dzis juz nigdy nie ulegam opiniom innym. na szczewscie 01cybaton mam od 1,3 i w trzy ostatnie sesje zarobilem 3x tego co tutaj stracielm takie male pocieszenie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERBUD -0,88% 2,25 2025-10-16 13:29:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.