Forum Giełda +Dodaj wątek

Next już w rączce - odjazd!

No dziś w Komputroniku nabyłem czarnego Nexta za całe 669zł. Nie jestem expertem w smartfonowym ale bawiłem się już kilkoma telefonami. Next to prawdziwy hit jeżeli chodzi o jakość do ceny. Wykonany bardzo dobrze i bardzo lekki jak na tak na swoją wielkość (oprucz grubości) i spory aklumulator. Prędkość działania jak w najnowszych topowych telefonach. Władowałem na MicroSD fotki kilkadziesiąt MB oraz filmy HD. Łyka je bez zająknięcia i przeżuca jak kiludziesięcio kilobajtowe bitmabpy. Jakość obrazu obłędna. Wszystko widać nawet jak telefon ustawimy prawie prostopadle!
Nie chę tu robić recenzji ale naprawde jest dobrze.

Teraz kilka hintów do panów handlowców i marketingu:
- zadbajcie o to aby w większych sieciach np. Komputronik kolesie przynajmniej wiedzieli że taki Next jest już u nich w sprzedaży. Musiałem tłumaczyć kolesiowi o który tel mia chodzi...a gdzie pole do polecenia klijentowi Nexta jak przyjdzie po niski model Samsunga lub innej marki
- Teltorium - tu też z promocją i zachętą bardzo blado a to już zakrawa o beznadzieję. Koleś wyciągnął mi Nexta z szuflady gdzie gablotki wypchane są wiadomo czym! Na pól stoiska powinny być widoczne z drugiego końca galerii reklamy nowych produktów myPhone i Tab!!!
- Nie można się doszukać w necie konkretnych testów i recenzji tylko jakieś samozwawcze. Czy kolesiom z Tfona znane jest pojęcie Pijaru i Reklamy?!!! Nie mówie o wywalaniu kasy na TV w PrimeTime ale testy w różnych gazetach i dobrych stronach branżowych to chyba podstawa. Reklamowanie produktu poprzez wspólną akcje z Biedronką to nie jest budowanie pozycji marki zwłaszcza z produktami o wyższej jakości.

Podsumowując produkt jest super ale sam się nie sprzeda w większej ilości bo marka nadal się kojarzy z niską jakością i to o czym się się nie mówi tego nie ma!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.