Jako miniakcjonariusz ;-) poczułem sie w obowiązku kupić Nexta. Mam go juz 9 dni i na razie jest chyba nie najgorzej. Jest fajowy. Tapetka zmieniona na fotke zony :), aplikacje zainstalowane i nawet plynnie chodzą, gierki smigają itd.
Troche bateryjka slaba w porownaniu z konkurencja, no ale tego sie spodziewałem.
Niekopojące jest tylko to że juz 2 razy w ciągu tych kilku dni mi sie sam z siebie wyłączył :/
No ale do trzech razy sztuka, dopiero wtedy zareklamuję. Mam nadzieje ze nie trafił mi sie egemplarz jak duzej ilosci osob w internecie, ktorym rozne cuda sie juz powydarzały z ekranem/napięciem itd :/
-GMBH
Zastanawia cie to dlaczego nikt nie kupuje akcji z prawej strony.
Hmmm mysle ze najprawdopodobniej dlatego, ze wszyscy/wieksosc wie jak to sie skończy, jak po wzrostach ktos zechce jeszcze (do)kupić i nagle z niewyjasnionych przyczyn bedzie zjazd.Tez kisze akcje TFONE i chcialbym zeby poszlo w gore bo moglbym sie wreszcie ich pozbyc, tak chociaz jeszcze z 20gr. No ale z drugiej strony rozumiem rynek/ludzi ktorzy nie chcą kupować, bo dostali nauczkę kilka razy, albo po prostu bacznie obserwowali-przeanalizowali historię liczbową tej spolki i jakie przypadki wystepowaly.