Zastanawiałem się, czy nie wyłożyć parę groszy na akcje Netii... do momentu kiedy w moim nowym apartamencie chciałem podłączyć Internet i TV. Umowa została uzgodniona przez telefon. Teraz tylko miał przyjść kurier podłączyć ruter, dekoder i podpisać umowę. Całość miała zakończyć się w ciągu jednego tygodnia. Kurier/monter zadzwonił następnego dnia, po uzgodnieniu umowy, w środę, żeby omówić termin - niestety proponowane godziny instalacji, takie jak 11:00, 12:00, 13:00 kompletnie mi nie pasowały. Poprosiłem o możliwość zainstalowania sprzętu w innych godzinach - wieczorem, albo bardzo wczesnym rankiem. Monter miał oddzwonić w piątek. Nie zadzwonił. W sobotę złożyłem reklamację na infolinii - monter miał się skontaktować najpóźniej w poniedziałek. W poniedziałek nikt do mnie nie zadzwonił. We wtorek zamówiłem Internet z telewizją u innego dostawcy i podziękowałem Netii za usługi. Po tym, jak odmówiłem podpisania umowy, dostałem 7 telefonów od biura obsługi i montera/kuriera! Jeżeli uważacie, że obsługa klienta w Orange kuleje, to w Netii jest zwykły burdel! Skoro tak traktują nowych klientów, to co dopiero muszą wyrabiać z długoletnimi abonentami. Złamanego grosza na ten syf nie dam! Was też uczciwie ostrzegam przed kupowaniem usług w tej firmie.