Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,23 zł , zmiana od tamtej pory: 32,70%

Netia - FATALNA jakość obsługi klienta!

Zastanawiałem się, czy nie wyłożyć parę groszy na akcje Netii... do momentu kiedy w moim nowym apartamencie chciałem podłączyć Internet i TV. Umowa została uzgodniona przez telefon. Teraz tylko miał przyjść kurier podłączyć ruter, dekoder i podpisać umowę. Całość miała zakończyć się w ciągu jednego tygodnia. Kurier/monter zadzwonił następnego dnia, po uzgodnieniu umowy, w środę, żeby omówić termin - niestety proponowane godziny instalacji, takie jak 11:00, 12:00, 13:00 kompletnie mi nie pasowały. Poprosiłem o możliwość zainstalowania sprzętu w innych godzinach - wieczorem, albo bardzo wczesnym rankiem. Monter miał oddzwonić w piątek. Nie zadzwonił. W sobotę złożyłem reklamację na infolinii - monter miał się skontaktować najpóźniej w poniedziałek. W poniedziałek nikt do mnie nie zadzwonił. We wtorek zamówiłem Internet z telewizją u innego dostawcy i podziękowałem Netii za usługi. Po tym, jak odmówiłem podpisania umowy, dostałem 7 telefonów od biura obsługi i montera/kuriera! Jeżeli uważacie, że obsługa klienta w Orange kuleje, to w Netii jest zwykły burdel! Skoro tak traktują nowych klientów, to co dopiero muszą wyrabiać z długoletnimi abonentami. Złamanego grosza na ten syf nie dam! Was też uczciwie ostrzegam przed kupowaniem usług w tej firmie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.