NETIA długoterminowo 19 zł - chodzik księżycowy - vel kamerdyner-profesora vel kolorowy-wiatr czeka już 6 lat : )
Fale Elliotta i mistrz od ich odczytywania ,,najlepszy na forum bankiera" - hahahahaha
W jakim AT tyś to wyczytał? : )
kolorowy-wiatr ma wyjątkowego niefarta. Małpa na 10 to pięć razy trafi on raz może dwa.
Na 1000 rzutów monetą każdemu w 50% reszka wypadnie, a on gdyby chciał reszkę to w 85% wypadnie mu orzeł : )
.
Autor: ~chodzik księżycowy [89.78.114.*], 2009-06-17 10:24
Szanowni koledzy i koleżanki też ( nie ma ani jednej ale może się trafi )
Jak wiecie dla mnie najważniejsza jest analiza techniczna więc podam Wam powód mojego zainteresowania Netią i zanim zaczniecie podskakiwać ze śmiechu zróbcie jedno, mianowicie zapiszcie sobie w notesie pod datą dzisiejszą, że chodzik księżycowy
napisał takie to a takie zdanie.
Netia moi Panowie zakończy wzrosty na poziomie około 19 złotych...
Kto jeszcze nie pękł ze śmiechu niech podniesie rękę. Nie widzę nikogo, znaczy smiejecie się aż Was brzuchy bolą nieprawdaż ? Macie tu ze mnie niezły ubaw na tym forum, ale cóż zrobić jak wielokrotnie pisałem chodzę sobie po księżycu a z tej perspektywy widać to czego Wy na ziemi nie dostrzegacie...
https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html