Witam was koledzy i koleżanki też,
Od mojej ostatniej analizy Netii minęły trzy miesiące. Wpadałem tu jedynie od czasu do czasu, aby przeczytać, ale nie było z mojej strony chęci do zabierania głosu, bo co miałem powiedzieć, kiedy wszystko zostało już powiedziane. Przez te trzy miesiące nie próżnowałem. Określiłem z ogromną precyzją punkt wejścia w GTC , oraz JWC. Uważam, że te dwie spółki deweloperskie będą motorem przyszłych wzrostów. trzy dni temu, czyli w środę 6 maja 2015 roku podałem moment zakupu JSW jako dołek z którego spodziewam się wyjścia korekty średnioterminowej wzrostowej. Moje przewidywania o jakich wielokrotnie pisałem na początku tego roku odnośnie wzrostów na GPW jak widać pomalutku się realizują. W 2015 roku, każda moja wypowiedź na forum (a była to znacząca liczba) znalazła swoje potwierdzenie, tak w spadkach jak i we wzrostach.
No dobra a co z Netią ?
Moje zdanie w tej kwestii nie uległo zmianie. Mogę jedynie doprecyzować, że ruch boczny akumulacyjny zmierza ku swojemu końcowi. Widać wyraźnie pro wzrostową formację ,,trzech zwyżkujących dołków,, oraz w jej ramach mniejszą formację potwierdzającą ,, niepełnego spadku,,. Nie zmienił się również poziom docelowy o jakim tu wspominałem. Wynosi on nadal 19 złotych. No cóż najtrudniej podać czas w jakim to wszystko miałoby się zrealizować. Jednego można być jednak pewnym. Po wyjściu z procesu wieloletniej akumulacji kurs Netii powinien zmienić kąt wzrostów. Można już obecnie założyć, że będzie on zbliżony do 35 % i da początek nowej formacji tz. ,, Wąskiej Wysokiej Flagi,,.
Tyle na dzisiaj. Zapewne teraz zlecą się, kruki wrony i stado niedożywionych kundli z podwiniętymi ogonami. Przywykłem już do tego. Psy szczekają a karawana idzie dalej.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
jak wiecie bezapelacyjnie najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera.