Forum Windykacja
Witam.Mam problem z netia,otoz zalozylam od nich internet i telefon,pewnego dnia wola mnie tesciowa i mowi ze w jej telewizorze slychac sasiadke jak rozmawia przez telefon pobieglam i faktycznie tak bylo obraz byl ale glosu filmu nie bylo ,bylo slychac w glosniku cala rozmowe telefoniczna,dziwne naprawde dziwne.Tesciowa zadzwonila do sasiadki i powiedziala o tym,byla bardzo zla i wszyscy domownicy w domu jej o tym sie dowiedzieli potem jej syn oznajmil ze szukajac kanalu tez nie jednokrotnie slyszal moje rozmowy z mezem jak do mnie dzwonil z zagranicy,bylam w szoku myslalam ze zapadne sie pod ziemie,slyszeli wszystkie moje rozmowy prywatne,osobiste i intymne,powiadomilam o tym netie i zarzadalam wylaczenia telefonu ze wzgledu na podsluchy,przyjechal technik i sprawdzal czy nie ma przebicia my mamy po kablu a oni radiowe,i powiedzial ze to nie wina netii,niewarzne kogo to wina wazne ze do tego doszlo.Dzwonili do nas i straszyli ze bede musiala zaplacic kare za zerwanie umowy ale maz tak ustalil z ta pania przez telefon ze niebede placic za telefon a internet chce zostawic i zgodzila sie.Teraz otrzymalam pismo ze mam zaplacic kare za zerwanie umowy telefonicznej a potem dopiero sie odwolywac.Przeciez oni nagrywaja rozmowy wiec powinni miec co kto powiedzial,i moje pismo tez z wyjasnieniem.Maz mowi ze niemam placic i ze sprawa niby jest wygrana gdybysmy dali do sadu,niewiem co robic jakie kroki podjac.Przeciez to ja jestem pokrzywdzona to co sie stalo to dla mnie szok sasiedzi wszystko slyszeli a gdzie tu ochrona danych itp.prosze o informacje z gory dziekuje.leszek
  • netia Autor: leo_k
  • Re: netia Autor: arkadiusz_krol