Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Nasz gryzipiórek...

Czy już po imieniu możemy się do ciebie zwracać czy zaraz napiszesz do moderatora. Te twoje ostatnie słowo ile będzie trwało, szukasz tu atencji od trzech lat..., pisząc przy tym i okłamując wszystkich na tym forum że nic nie miałeś wspólnego z tą spółką. Każdy może sobie sprawdzić jak to zaklinaleś rzeczywistość. No a teraz robisz tu za co, szukasz roboty czy co, ha ha. Trzy lata życia siedzenia na forum po kilkanaście godzin życia tylko dlatego bo w twojej wersji szef nie wywiązał się z umowy o dzieło jakim ty jesteś CIEKAWYM OBIEKTEM BADAŃ, ha ha. Wiem że chciałbyś abym był samym Wolffem czy którymś z jego przybocznych ale muszę cię rozczarować nie jestem. Ciekawe bo dalej tu siedzisz nawet gdy już ujawniłeś swoją tożsamość, no i po co. Tobie potrzebna jest wizyta w gabinecie lekarskim chłopcze, na prywatnego cię pewnie nie stać gryzipiórku i to pewnie przez to tak długo trwają twoje problemy, bo kolejki w NFZ są długie. Ty fachowcy od siedmiu boleści co ty tam osiągnąłeś w jakich studiach. Ty jedyne co potrafisz to klikać na tym forum, ha ha. Jak byś był dobry w swoje robocie to tak byś był zarobiony że w życiu byś nie miał czasu na te farmazony które tu prawisz tym biednym Januszom. No cóż taki mamy klimat tutaj już z tobą. Ale ciekawe są wpisy innych trolli bądź pozal się Boże inwestorów którzy biorą te twoje historyjki jakby otrzymali jakaś tajemną wiedzę. No a co to za wiedzą, takie konflikty które tu przytaczasz są w każdej robocie, ale to chyba była twoja pierwsza w życiu praca i tak ci serduszko zabolało że nie po twojej myśli że inni ludzie są be i cię chyba nie lubią a ty jesteś taki psiaśny i w ogóle. A do akcjonariuszy kilka zdań. Powtórzę to ponownie Projekt Curb do którego została przeniesiona reszta ludzi z The Dust, przynajmniej tych co zostali, dalej jest w realizacji, tak przynajmniej wynika z ostatniego sprawozdania, Serum dalej jest w Early acces, no ale pytań co do przyszłości jest masa, czas pokaże. Sam jestem ciekaw ilu zostało starych akcjonariuszy na pokładzie, podejrzewam że nie wielu, nie dziwię się, poprzedni zarząd nie wywiązał się z obietnic sprzedażowych ale i tak kurs tej spółki moim zdaniem to naprawdę pełne upodlenie. Martwi mnie niestety ze oprócz gruzipiórka, trolli dołączą już byli akcjonariusze i te miejsce zamiast swobodnej wymiany zdań stanie się jakimś miejscem sfrustrowanych kolesi. No ale trudno. Ja dziś dokupiłem 5 tysięcy bo co mi, tapety jest dużo i trza usredniać... . A teraz sobie tam wyjście.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 5,32% 0,95 2025-10-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.