to proste jestem wielkim inwestorem który uznał że cena 13 zł to dobra cena więc kupiłem akcje ale nie za wszystko bo ja mądry jestem i w razie czego zostawiłem sobie kase na uśrednianie ....spadło o 20% więc sobie uśredniłem myśląc - super! ale taniocha !! no i potem juz mi nic nie zostało kasy ale na forum pisałem że nadal uśredniam ...poprpstu jestem taki mądry że uznałem że 13 zł to dobra cena ale 8zł jeszcze lepsza gdy spało niżej wiedziałem że spadnie dlatego zostawiłem sobie kasę na uśrednianie buhahaha jak spadło na 2 zł to dopiero jest taniocha myślę tylko czemu kupowałem po 13 zł 8 zł itd?? dlatego żeby was karmic bajkami jaki ze mnie jest gieroj i żebyście nie sprzedawali za szybko akcji które JA I MOJI KOLEDZY PCHALI W RYNEK :) tak to już jest z forumowymi szmatami że naganiają podpuszczają wklejają ciągle jakieś fajne pozytywne niusy a w tym czasie staraja sie upchnąc jak najwięcej akcji frajerom którzy niczego sie nie podziewają złego :)
zuza, wąsaty bronek, tomasz, cad11 i paru innych naganiaczy ułożyło historie tej bajki :)
adijos misiaczki wpuszczone w kanał
zaraz moderator szybciutko skasuje ten post bo mówi prawdę i jest zagrożeniem dla interesów powiedzmy to "grupy"