Dziś zamknięcie powyżej 1 zł. Jest to najwyższe zamkniecie od trzech lat, ostatnio taki kurs był w kwietniu 2022....Jak widac akcje są zbierane od pewnego czasu... O tyle dziwne że ja już nie zbieram... ostatnie moje zakupy to ponad 50 tys akcji w okolicy 26-29.. .Dodam, że oddałem ponad 150 tys akcji w okolicach 0,99-1,16 i jak widać to żadnego wpływu na kurs nie miało... Sprzedaż związana ze zbyt dużą inwestycją w Milton, musiałem trochę towaru upłynnić. Też widziałem ze zrobił to yodyod pewnie z tych samych powodów.
Tak jak pisałem dużo wcześniej ( przy cenach 0,3-0,5) , nadal twierdzę , że większe pieniądze (nowy inwestor, większe zainteresowanie itp) będzie prze cenie 1,5 -2
Ciekawe, czy jutro na Walnym sie dowiemy coś o nowej osobie do RN, bo jak nie będzie to nikt ciekawy to możemy mieć małe rozczarowanie, (ludzie na forum wiążą z tym wydarzeniem duże nadzieje)
Mimo sporych wzrostów od dołka, nadal to jest najtańsza społka z branży, a ma najbliżej aby wprowadzić produkt do sprzedaży.
P.S
PGM SA po 200 % wzroście z 1,2 na 3,5 bujał sie potem ze dwa miesiące w okolicy 2,5-3, dopiero potem nastąpił prawdziwy wzrost...Oby podobnie było na miltonie...
Pozdrawiam Cierpliwych i po raz kolejny bardzo dziękuję Cyganowi za świetnie wykonaną robotę