Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -33,33%

Naganiacze a kiedy jest walne ;-)?

Ja nie piszę od tygodnia bo 10 czerwca minęł termin kodeksowy o konieczności zawiadomienia akcjonariuszy o walnym. Czyli spółeczka nie jest w stanie prawidlowo powiadomic o walnym......
A dzieci wypisuja, że czekają na dobre info, czy na to, że zaraz coś będzie......

Zaraz to możecie iść zrobić siku.

polecam ksh i obowiązki informacyjne........

Od razu usciślam - spółka nie musi robić walnego......
Jak mi powiedzial lata temu egzaminator: nie ma obowiązku podchodzenia do egzaminu. Wyksztalcenie wyzsze nie jest obowiązkowe.......

więc raczej macie tu strasznie wesoło......

podobno wczoraj lub przedwczoraj miano powołac nowego czlonka rady nadzorczej....... jakoś chetnego brak..... (dodam - spółka ma statut umożliwiający to, i bodaj nie ma już składu statutowego, choć już nie pamiętam dokładnie - ciekawych odsyłam do statutu i krsu)
pan prezes zrezygnował - no cóż boi się konsekwencji prawnych.......
no i rzecz prosta nikt z taką kartą w KRS kariery nie zrobi

A wy tu dzika radość......

tak z ciekawostek wielu się powołuje na jakąś wartość porównywalną........
macie państwo KILKA firm, ktore takie rzeczy robią - jest to prosty schemat wrzucania wielkości z raportów do systemu, który mieli wynik..... i nikt nie analizuje czy pieniądze z bilansu są lub nie są wyprowadzone..... kto na czym siedzi.......
jest bilans, jest import danych jest wrzut w tabelkę, jest algorytm.......
I TYLE

A info rzeczywiście do końca wakacji będzie.

Choć powiem, że rozbawił mnie niejaki Paublo0 (chyba taki nick). Kupił za 7 groszy i mysli jak sobie uśrednić.....
Mając zresztą niezwykły autorytet w pewnym trolu......

No ale zabawę macie przednią.......

Choć oczywiście komunikat o walnym mógł mi się zapodziać.....
no i nie wiem gdzie będzie i w jakiej sali, bo może bym się wybrał - no i nie wiem czy jest posiedzenie w necie..........

I jeszcze jedno - ponownie potwierdzam, że aby zlożyć zlecenie kupna nie trzeba mieć własnych pieniędzy na koncie. Wszystko zależy od tego jakimi jestescie klientami. Polecam spacer do swojego biura czy banku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,02 2016-07-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.