Dnia 2018-09-03 o godz. 12:08 floryda_floryda napisał(a):
> Musisz przyznać emerycie, że chyba najbliższy prawdzie byłem ja. To Ty i Tobie podobni wylali dziecko z kąpielą. Taka jest prawda.
Nie mam ochoty wdawać się w dyskusję kto był bliżej, a kto dalej od prawdy.
Nie czas na to. Teraz jest czas podejmowania decyzji.
Teraz jest czas podejmowania konkretnych decyzji - czekamy na twoje KONKRETNE propozycje.
Możesz skorzystać ze słów cyt. "NIE WAŻNE CO ZROBIMY, WSZYSTKO DA SIĘ UZASADNIĆ" wypowiedzianych w czasie rządów PO/PSL i realizowanych przez obecnych zwolenników "DOBREJ ZMIANY",.
Jeden z nich został zatrzymany przez CBA za prywatyzację, a drugi w ramach dochodzenia do "KORYTA+" w ciągu 2 lat zalicza trzecią partię.
Możesz też skorzystać z inny słów cyt. "Jaki masz interes, aby wprowadzić twoje propozycje zmian. Co ty z tego będziesz miał!!!!"
Chodziło o zmiany dot. przepisów podatkowych i obrotu giełdowego, które miały odbudować zaufanie inwestorów i obywateli do giełdy oraz uruchomić kwotę 700 mld zł. depozytów odłożonych na lokatach.
W tym przypadku autor tych słów będzie przesłuchiwany przez Komisję VAT-ą, czyli przez osoby, które niewiele wiedzą i niewiele zrobią, aby poprawić to co jest złe.