Witam
Jest tu paru szlachetnie urodzonych, którzy brzydzą się czytać moje posty.Są to ludzie o nickach: TEMPY JAK PRZECINAK, PSYCHOANALITYK,QUES oraz TP123.
Czcigodne badziewia serdeczna prośba nie czytajcie tego postu bo to przyniesie Wam skazę na honorze.Specjalnie dla Was : stałe :ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.
Dziś wtorek 22.12.2009.W czasie sesji zobaczyliśmy notowania PONIŻEJ 1.70zł.Było to 1.68 i 1.69zł.Myli się ten kto liczył na mocną obronę notowań do 1.70.Nic z tego.Papier zsunął się pod własnym ciężarem i tyle.Niestety papier zachowuje się obecnie stabilnie , a nawet super stabilnie tzn. spada i spada.W GRUDNIU/ 16 sesji / Mostek spadł ponad 5%. od1.79 do1.70zł.Podziwiam tych ,którzy kupują w obecnych cenach MSX.Ludzie tyle razy prosiłem napiszcie co Wami kieruje przy kupnie.Powiedżcie czy uważacie ,że budowlanka najlepsze wyniki osiąga w zimie? NONSENS ,a może najlepsze zimowe wyniki będą z robót w Rosji ?KOLEJNY NONSENS.Próbują tu takich nonsensów dowodzić zwłaszcza wymienieni wyżej badziewiacy.Zapytajcie uczonych czy wiedzą ile MSX musi mieć środków by zabezpieczyc kontrakty /Pewnie dla nich to pestka.Znawcy z Bożej łaski.To i inne przeciwności / ZARZĄD / ciągną spółkę w dół.Zbliżają się Święta ,grajcie rozważnie i nie traćcie pieniędzy.Chociaż to Wasze pieniądze Wasze zyski i Wasze STRATY.Może to ja się mylę ,a to Wy macie rację.
Pozdrawiam jato