Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,96 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Moje 5groszy

Do zainteresowanych .Dzisiaj mozna sie przekonac ile falszu wrednosci msciwosci podlosci moge mnozyc ta zachciankowosc .Kto zostal z akcjami niech sie przekona jaki wredny akcjonariat tutaj wystepuje Nie mam akcji ale nigdy nie wyrazalbym zachwytu ze ktos utopil.Siedze na gpw juz 30lat .ale jedno co dzisiaj mi nie pasuje to ta polska chorobliwa zazdrosc msciwosc .Jak czytam golodupcow rechot ze cos spadlo ze ktos umoczyl a nie mowiac o obrazaniu (miki) na zagladaniu komus do portfela to rece opadaja.Ludzie oopamitajcie sie .Gdzie ta solidarnosc ,przeciez kto gra zawsze jest przeciwko grubasom. Ulica powinna sobie pomagac wspierac ostrzegac Nakoniec zycze pomyslnego zakonczenia przygody z tym wynalazkiem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WGPARTNER -5,73% 2,96 2025-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.