Forum Giełda +Dodaj wątek

Moja opinia

Jeżeli ten wzrost jest pod nowego inwestora to jest to zaledwie lekkie odrobienie ostatniej sporej korekty. Jak ukaże sie info to 10zł na lekkim luzie będzie, a gdy jeszcze będzie coś konkretnego o zakończeniu gry to wg mnie 20zł to minimum. Popatrzcie na kapitalizacje spółki, wydatki na ten sektor od strony konsumenckiej i możliwości rozwoju w naszym kraju tego sektora. Jeżeli sie sprawdzi poparciem przez odpowiednie info to pomyślcie ile kasy będzie można zarobic. Czekajmy ci co mają, a ci co nie mają jest szansa jeszcze kupic po dobrym kursie. Warunek jest jeden info o inwestorze i o zakończeniu gry, ale duże prawdopodobieństwo że będzie bo taki wzrost przy takim obrocie jak na spółkę o tak małej kapitalizacji bez powodu sie nie pojawia. Powodzenia akcjonariusze.
  • Moja opinia Autor: ~BOSS
  • Re: Moja opinia Autor: ~pou

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ 0,00% 1,44 2025-10-27 11:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.