Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,38 zł , zmiana od tamtej pory: -54,21%

Moim zdaniem sami powodujecie spadki a potem macie żal

Nie naganiam ani na kupno ani na sprzedaż ale kto sypie po parę kilo akcji od czasu do czasu? Drobni. Czyli wy. To są tylko jakieś cyferki, dzisiaj 38 jutro 48. Czy wartość spółki się zmieniła przez to bardzo?

W czerwcu będzie walne za ubiegły rok, dlaczego nie pojedziecie i nie przypatrzycie się Karaszewskim? Tak samo możecie oficjalnie zadać sensowne pytania a odpowiedź otrzymacie na piśmie, upublicznione. Ja mam średnią liczbę akcji a się wybieram.

Przykład
https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2018-02/0000099572_201802210000110848.pdf 
"stawiło się 2 akcjonariuszy" no to faktycznie tłumy

Tak samo musicie wychwytywać takie rzeczy ja w tym pliku że Korneliusz Sawiński zadał pytania ws zmian w powoływaniu Rady Nadzorczej.

Myślę że w związku z sytuacją na United i Albatrosie na walnym będzie trochę gęściej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NTVSA -5,95% 0,17 2025-11-10 13:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.