Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,40 zł , zmiana od tamtej pory: 234,65%

moby_dick&spirytus - "Jarząbek" - jesteście emerytami "lepszego sortu"

Dnia 2021-07-06 o godz. 19:24 ~moby_dick napisał(a):
> ten 'rentier' to albo jakiś Jarząbek co śpiewa 'łubudubu' albo następne wcielenie oszołoma.

należącymi do "klasy średniej" wg. Prof. Patkowskiego, wychowanych na filmach Barej.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zmiany-w-podatkach-w-ramach-Polskiego-Ladu-coraz-blizej-8147893.html 
Nota bene ten Prof. obraża inteligencję mgr - rocznika 65+. On jest świadectwem poziomu reprezentowanego przez uczelnie wyższe w okresie od 1990 r.
Zamiast - "ten 'rentier' to albo jakiś Jarząbek co śpiewa 'łubudubu' albo następne wcielenie oszołoma.", wystarczy poczytać parę wątków na tym forum na których się udzielałem oraz zadawać pytania zamiast obrażać innych - nieznanych sobie uczestników forum.
@spirytus - do kogo to pisałeś _ "Naprawdę repertuar twej niekompetencji tylko pod nickiem PPP jest spory. A gdy uwzględni się głupoty jakie wypisywałeś dyskutując ze sobą pod innymi nickami kłopot twój staje się bardziej do rozpoznania przez psychiatrę niż zwykłego inwestora." oraz "niewykluczone".
Chcesz wiedzieć kim jestem!!! - jestem emerytem i inwestorem giełdowym "gorszego sortu", który posiada roczny budżet emerytalny na rok obrachunkowy 2021-2022 w łącznej wysokości ponad 180 tys. zł. netto ( 15 tys. zł miesięcznie) bez naruszenia kapitału (ZUS+dywidendy spółek giełdowych).
Po drugie - nie znam PPP, ale wiem, że lepiej jest rozmawiać merytorycznie, niż wylewać swoje frustracje.
Nie znając się z PPP obaj doszliśmy do podobnego wniosku co do wysokości wypłaconej ostatecznej dywidendy
https://www.bankier.pl/forum/temat_nie-wazne-co-zrobimy-wszystko-da-sie-uzasadnic,45675355.html 

Pozdrawiam lepszy i gorszy sort emerytów i inwestorów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG 1,67% 85,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.