Szanowni państwo, na forum pojawiają się opinie iż MONNARI powinno wypłacić dywidendę, otóż szanowni mikrocefalianie, musicie zrozumieć, że to najgłupsza rzecz jaką można zrobić z pieniędzmi z zysku ze sprzedaży nieruchomości zaraz po wsadzeniu sobie ich no do d*py. (szanowna moderacjo proszę się zlitować). Uważam, że MONNARI powinno skupić akcje własne, ponieważ BOOK VALUE jest poniżej 1 więc de facto znaczyło by to, że MONNARI za każdą złotówkę kupi złotówkę z hakiem (większość z was de*ili pewnie już tutaj się zgubiła ale nie martwcie się tym za bardzo). Tak jak pisałem we wcześniejszych postach MONNARI wg mojego DCF warte jest dużo więcej niż dzisiaj nawet przy założeniu minimalnego wzrostu zysku rr. Nie wiem co jeszcze mogę napisać... a z resztą wiem, ponawiam apel o zaprzestanie finansowania kierunków humanistycznych na uczelniach państwowych z pieniędzy podatnika, jest to defraudacja publicznych pieniędzy. Co wnosi do gospodarki psycholog, albo socjolog albo filozof albo marketingowiec? przecież tego można nauczyć się z internetu... Powinniśmy budować więcej zawodówek z pieniędzy zaoszczędzonych z tego tytułu. Pozdrawiam.