Pisalem kilka razy, ze tutaj bedzie poczekalnia do konca roku to mi nie wierzyliscie.. pisalem, ze zysk netto stoi w miejscu od 4 kw, a to juz dobre pol roku. Prezes podkresla coraz wieksze przychody z unsolved, ale slowem nie wspomina, ze jest to kosztem zwiekszonych wydatkow.. w efekcie czego zysk netto stoi w miejscu. Pisalem, ze produkt sie starzeje.. ilu z nas grajac w gre przechodzac ja wracalo do niej gdy po roku czy dwoch pojawil sie dodatek do niej. Ponadto ilosc potencjalnych graczy z kazdym msc sie kurczy.. zatem meta gra nie oznacza ze bedzie nagle drugie tyle graczy itp.. jesli mialoby byc tak kolorowo i owy rozwoj unsolved mialby sie tak istotnie przekladac na ilosc graczy to sytuacja by wygladala inaczej niz ma to miejsce obecnie. Tak wiem, na tle branzy artifex moglby byc wyceniony wyzej.. ale mimo wszystko nie zapominajmy, ze od kursu 16-18 zl nastapil wzrost o 70 % nie wspominajac, ze do owych 16/18zl tez sporo uroslo. Czas na korekte.. nie ma sily na wzrosty.. Bardzo malym pakietem mozna kurs zdjac na 20 zl. Sam wyszedlem przy 23-25zl. Nie mowie, ze inwestycja w artifex jest bledem, ale na ten moment to tylko poczekalnia i brak gwarancji, ze metagra duzo zmieni , a jesli zmieni to na jak dlugo.. rok... i co potem.. no wlasnie. Pozdrawiam czytajacych...