Jescze tyle naiwnych do wydojenia!!Tyle emisji jeszcze mozna zrobic!!!Rysiu!!Gratuluje !!Lagren!!Masz tupet!!Jeszcze niejedna wyplate skasujezz!!!!Brawo chlopaki!!Dojta leszcza jak sie dadza!!Mam pytanie zamowilsta moze jakas analize u makdanieala?ze jest duze prawdopodiobienstwo!!ze gas i cisnienie sie wydziela i wszystko wskazuje ze to moze byc sukces!!wy juz umieta ubrac to w odpowiednie slowa!!!No i nowe emisje ze niby na zabezpieczenie wydobtycia czy orurowania A wy aktyw kupujeta zato rzekoma wiele warte...a nabywajacy akcje zaraz jak tylko moze w rynek!!!!Taki jest wasz schemat dzialania!!!Ja przyznaje ze kilka razy dalem sie na to nabrac i bardzo dlugo wierzylem!!!ASle oswiecilo mnie bo daliscie mi niezle w dupe!!!Przyznaje jestescie w tym dobzi ja bylem naiwniakiem.Ale dzieki wam juz wiem o co chodzi w polskiej gieldzie!!!Jak dziala kndf!no i polskie prawo!!!!Rysiu!!lagren!!Jak to polski przyslowie mowi jak sie daje to sie kraje!!!To kroja leszcza i naiwniakow!!!!!Szukujta infa!!ze np.10 metrw zostalo!!!Bo 100 juz bylo!!Ze np.jakis inwestor chce wejsc ze juz list intencyjny podpisalista!!!