Forum Giełda +Dodaj wątek

lc corp @@@@info@@@

he he ja mowie powaznie oddaje po 10 zl pewnie poczekam ze 3 lata ale nazbieralem 100k wiec warto czekac kazda spolka wiaze sie z ryzykiem a deweloperka dostala naj bardziej po pupie podczas bessy a dlaczego wlasnie lc corp hmmm bo leszek jest milionerem i jestem pewien ze wyciagnie ta spolke nawet z bankructwa to sprawa honoru inicjowal ja swoim imieniem wiec plamy nie da nikt na niej jeszcze nie zarobil cena emisyjna 6.50 a przeciez instytucje braly podczas emisji liczac na dobry zarobek wiec mysle ze planowali oddawac po 20 zl i wiecej troche im sie przeciagnie w terminie bo kto mogl przewidziec takie jaja na swiecie ale i tak bedzie w kilka lat zarobek w 1000% procent ja osobiscie preferuje grubasow niz leszczy ktorzy obiecuja cuda jak patrowicz czy moska w porownaniu do leszka to drobni gracze i w razie klopotow na rynku nie maja czym bronic firmy leszek wylozyl prawie 200mil na przejecie sky tower chcialbym zobaczyc drugiego takiego prezesa ktoray wyklada taka kwote he he he ja jestem spokojny !

• lc corp @@@@info@@@ Autor: ~inwestor

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SWIECIE 0,14% 71,00 2012-05-11 17:30:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.