Forum Giełda +Dodaj wątek

Kupilm to po 8gr ....

z myślą że mimo wszystko po tym infie o odszkodowaniu ze Skarbu Państwa i przyszłej gotówk ze sprzedaży tej KOMI ta spółka wyjdzie na prostą a tu taki zonk z tą upadłością .... 4tys zł za które to kupiłem pójdzie w las ..... bo szans sprzadać tego z powrotem po 8gr nie będzie już szans o ile wogóle da się to sprzedać. Masakra !! ja jestem zskoczony ale może dlatego że jestem tu od nie dawna ale inni którzy tu dłużej są zapewne jeszcze bardziej. Naprawde mnie to dziś załamało bo 4tys zł drogą nie chodzi. A miała ta spółka już wyjść z tego dna a ona to dno przebiła jeszcze.....totalna moja porażka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDEON 0,00% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.