Forum Giełda +Dodaj wątek

Kto kupi te akcje serii E i F?

Ja już ku... tego nie rozumiem. Praktycznie nikt nie kupił akcji po 4 gr.
Dali jednym słowem dupy.

Teraz ma być kolejna emisja serii akcji E, ale cena zostanie ustalona 30 czerwca.
Po ile oni mają je sprzedać? Jeżeli do cholery jasnej, 1 grosz nie będzie atrakcyjny już, a 2 grosze to będzie mega drogo.

Seria F będzie po 1 grosz dla kadry etc. Tylko ktoś na to pójdzie, bo oni chyba chcą płacić tymi akcjami.

Co się stało z kasą pozyskaną wcześniej od bio-medu, od calego grona inwestorw?
Na oc ku... mać one poszły no na co?

Przecież od grudnia w tej spółce nic się nie zmieniło. Ciągle 2 klniki, które powinny robić od lat pieniądze, a zero nowych klinik/gabinetów.

wiec pytam do cholery jasnej na co poszły moje pieniądze.
Obejmowałem po 15 groszy i zostałem zrobiony w ch....

Cena akcji z 15 gr. spadła na 2 gr.

Zainwestowałem przez zasrany WDM 120 tyś. zł. a teraz mam marne 16, z ktorych nawet jakbym sprzedal to nie odrobie zasranej straty

100 tysiecy poszlo sie jeb....!!!!!!!!!

A co do tej pory zrobili? Gówno!!!
W życiu nie kupie nic z newconnect, a na pewno nic co bedzie wprowadzac WDM

Radzę się wystrzegać wszelkich ofert z WDMu. Mnie zachęcił bodajże Tadeusz Gudaszewski z WDM. Nigdy, a to prze nigdy nie zainteresuje się żadną ich ofertą.

Zamiast od cholery cos zrobic, bo bio-med jest ich, to oni srają na nas inwestorów.
Mieli tych akcji sporo, mogli wiele, teraz mozna gówno zrobic.

Teraz to ta spółka zbankrutuje prędzej niż zbierze kolejny kapitał.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.