Forum Giełda +Dodaj wątek

KOWAL ROZPIERA MNIE DUMA I DOSTAJE MOCY Z TWOJEJ NIEMOCY JAK ZROBILES

SIE HU,
JA Z TYMI SETKAMI AKCJI KUPIONYMI DUUUUUUZO WYZEJ DAJE MI TAKIEGO PAUERA I RADOSC ZYCIA ZE SPRZEDALES SIE JAK SZM,
TA OSTATNIA BEDE CZEKAL WIECZNOSC AZ ZOBACZE CIE NA KOLANACH Z ANIOLA I RESZTA TRZYMAJACEGO NIC IE WARTE 700 KILO

NASTOPI TO JAK STRAISZ WLUDZONE TU DROBNE DOKLADNIE 50tzS OSTATNIE BUHAHA

ZYC NIE UMIERAC WIDOK BEDZIE BEZ CENNY

NA NIC POZWY NA NIC ZMIENIANIE NICKOW POPROSTU NA KOLANA I WYBIJ SOBIE LACHOWICZ WSPOLPRACE Z KIM KOLWIEK

ZEMSTA BDZIE POWOLNA ZAMIENIMY SIE MIEJSCAMI A TWOJA NIE MOC DODAJE I SILY
TERAZ WIEM ZE ZYJE WIEDZAC ZE TO TY PRZYGUPIE GRALES A KAZACH TO IDIOTA WMYSLONY PRZE CIEBIE NA KOLANA

ZROBIE Z TOBA I Z TWOJA RESZT I 700K KUPIONYMI POZYTEK ZA 2 + 3 LATA WIARA ZAPOMNI O TOBI E NAPISZ DO BANKIERA ZE BY MNIE SKSOWALI JAK PRZECZYTAS WAI MNIE TO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.