Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,90 zł , zmiana od tamtej pory: -64,02%

Koniec etapu

Muszę się tutaj wyżalić, aby jakoś wylać frustrację tymi akcjami.
Zakupiłem je 3 lata temu, ponieważ uważałem firmę za świetną i rewelacyjnymi możliwościami i jasną ścieżką rozwoju. I rzeczywiście firma taka jest, produkuje dobre rzeczy, zdobywa nagrody itp.
Ale jej akcje to jakaś maskara. Przez trzy lata nic. Zero. WIelkie plany i marzenia, i dalej 24zł. Łudzę się jeszcze, że jak zrobią te seriale, filmy, zrealizują plany, które mają w konspekcie to będzie to the moon.
Ale po trzech latach nadziei i wiary, dzisiaj zrezygnowany pozbywam się akcji ze stratą.
Straciłem cierpliwość, bo tutaj nic się nie rusza i nic się nie ruszy. Może za dwa trzy lata, coś drgnie i kurs skoczy na 40zł.. na jeden dzień, dwa. A potem znowy będzie dno. Mi się nie chce czekać kolejne trzy lata na przełom. W między czasie znajdę o wiele więcej spółek.
Jeśli ktoś się zastanawia czy firma jest warta uwagi, to tak, jest warta uwagi, przez produkty które tworzą, ale jej akcje nie są..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -3,78% 8,66 2026-02-11 11:03:00