Aktualny kurs jest odpowiedni dla spółki. Wszystko jasne. To jest spółka, która sobie będzie istnieć sama dla siebie. Przychody będą starczać na granicy na nowe projekty i wypłaty dla zarządu. Tyle. Spółka się nie rozwija, bo chyba nie ma tego nawet w planach. Robi dobre gry, raczej pod koneserów niż pod masy i jest wydawnictwem dla ciekawy zupełnie niszowych tytułów na których zarabia grosze albo i traci. Żaden fundusz w to nie wejdzie bo nie ma po co. Możecie sobie więc patrzeć na kurs, który będzie oscylował wokół 200zł +/- 10% w skali kwartału i czekać na kolejne wyniki za kolejne kwartały, jakby tam miało być nie wiadomo co, a nic nadzwyczajnego tam nie będzie bo spółka zarabia na grach, a ich gry sprzedają się średnio bo taką mają tematykę. Dla tych co mnie będą pytać, po co tu piszę. Bo utopiłem tu potężne dla mnie pieniądze i jeśli jutro tu nie będzie odbicia to realizuje stratę i wychodzę. Wolę z tym co mi zostało próbować odrobić pieniądze niż gapić się w opadający kurs i czytać wynurzenia jakiś marzycieli albo nagonów. Pozdrawiam wszystkich, ktrzy wchodzili jeszcze przed FP2 i czekali do teraz albo próbowali uśredniać od stycznia jak ja. To były błędy i lepiej to sobie powiedzieć niż czekać na cud, ale to tylko moje zdanie może rano zobaczymy TKO 220zł bo dla jakiegoś dużego gracza dzisiejsza info będzie sygnałem do zakupu. Marzenia.