Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  199,80 zł , zmiana od tamtej pory: -20,52%

Koniec bzdur

Aktualny kurs jest odpowiedni dla spółki. Wszystko jasne. To jest spółka, która sobie będzie istnieć sama dla siebie. Przychody będą starczać na granicy na nowe projekty i wypłaty dla zarządu. Tyle. Spółka się nie rozwija, bo chyba nie ma tego nawet w planach. Robi dobre gry, raczej pod koneserów niż pod masy i jest wydawnictwem dla ciekawy zupełnie niszowych tytułów na których zarabia grosze albo i traci. Żaden fundusz w to nie wejdzie bo nie ma po co. Możecie sobie więc patrzeć na kurs, który będzie oscylował wokół 200zł +/- 10% w skali kwartału i czekać na kolejne wyniki za kolejne kwartały, jakby tam miało być nie wiadomo co, a nic nadzwyczajnego tam nie będzie bo spółka zarabia na grach, a ich gry sprzedają się średnio bo taką mają tematykę. Dla tych co mnie będą pytać, po co tu piszę. Bo utopiłem tu potężne dla mnie pieniądze i jeśli jutro tu nie będzie odbicia to realizuje stratę i wychodzę. Wolę z tym co mi zostało próbować odrobić pieniądze niż gapić się w opadający kurs i czytać wynurzenia jakiś marzycieli albo nagonów. Pozdrawiam wszystkich, ktrzy wchodzili jeszcze przed FP2 i czekali do teraz albo próbowali uśredniać od stycznia jak ja. To były błędy i lepiej to sobie powiedzieć niż czekać na cud, ale to tylko moje zdanie może rano zobaczymy TKO 220zł bo dla jakiegoś dużego gracza dzisiejsza info będzie sygnałem do zakupu. Marzenia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
11BIT 0,51% 158,80 2025-11-19 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.