Witam Wszystkich :)
zacznę od orlenu - PB - 6,14, ON - 6-08, ale to chyba jakaś ogólna akcja , bo u mnie na wszystkich stacjach orlenu, które dzisiaj mijałem a było ich 3 , wszędzie jednakowa cena. W tym tempie do wyborów, może 4 z przodu zobaczymy :))
Jesteśmy po rozliczeniu serii, teraz trzeba chwilkę poczekać , co dalej nam "grubasek" zaoferuje, czy dalej będzie cisnął na zakupy, czy raczej zaczną się promocje pod idące powolutku święta... Swoją drogą zobaczcie w sklepach powoli te święta już zaczyna być widać, czego jeszcze kilka lat temu nie było....
Jewropa poza wojną na Ukrainie ma własną z przybyszami , którzy setkami tysięcy garną się do Europy, aby rozpocząć pracę ...:)
W weekend z opozycyjnej strony słyszałem,że to ich przybywanie jest pozytywne, bo Europa się wyludnia i nie ma kto powoli rodzić dzieci... W sumie można by tutaj przyklasnąć i powiedzieć super,, jest tylko jedno małe, ale i tego na razie nie słyszałem z ust żadnego polityka, mianowicie, jeżeli w tej chwili znakomita większość tych przybyszów to mężczyźni i to w wieku do 30 lat to proszę mi powiedzieć, którzy z nich będą rodzić te dzieci :)) Może gdyby było to śmieszne to byłoby do przyjęcia,ale w ogóle nie jest i prowadzi do jednego...
Rozpisałem się dzisiaj, zapraszam do komentowania sytuacji na giełdzie, proszę jak zwykle bez hejtu.
Powodzenia Wszystkim:))