Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 340,00 zł , zmiana od tamtej pory: 26,84%

KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 37

Witam Wszystkich w nowym tygodniu,
wreszcie jakieś światełko dla misia, jest nadzieja,że kilka punktów jeszcze będzie można ugrać , choć LT chyba będzie cały czas powoli w górę...
Banan silny jak na porównanie z bazowymi.... ten tydzień będzie imo ciekawy, bo zeszliśmy pod oporki na bazowych, a kolejne ca 500-600 pkt niżej (dax) zobaczymy , misiek musi pchać...
Rocznica jednak ,mnie zawiodła... myślałem,że chłopaków stać na więcej, ale tak jak pisałem wcześniej, to nie oni są za to odpowiedzialni, tylko... tu postawię 3 kropki...
Przed chwilą w radio podali,że Izrael zbiera już środki i zaczyna zamawiać 4 dawkę szczepionek..... Ludzie ja tego nie rozumiem.....
Szczepcie się bo tylko niezaszczepieni chorują, ale po kiego czwarta dawka w takim tempie, szczepienie co 3 miechy, kto to wytrzyma, żaden organizm....?
Czwarta fala, piąta fala, wariant delta, gama, teta.... a na narodowym 50 kilka tysięcy ludzi bez maseczek , bez dystansu..... o co tu chodzi ? jest pandemia czy jej nie ma ....? gdzie jest generał...?
W weekend czytałem artykuł, gdzie jasno napisano, że w GB i chorych i zgonów jest ca. 20-80 % niezaszczepieni do zaszczepionych.... Czyli czarno na białym, że szczepionki są ......warte...ktoś kasę wziął, i tempo podkręcają, bo jak się wyda , kto będzie się szczepił...?
dobra koniec pytań....
Powodzenia Wszystkim:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki